Mobiele douchecabine huren?

Huur nu een mobiele douchecabine vanaf 110 euro exclusief de btw per week. Mobiele badkamers zijn ingericht om u zo goed mogelijk te kunnen laten douchen. Er zitten vele gemakken in zoals verwarming en een zeer moderne elektrische boiler. U heeft alleen watervoorziening nodig en stroomvoorziening 220v. Dan kunnen wij de mobiele douchecabine voor u aansluiten. 

 

Specificaties mobiele douchecabine, wat wordt er meegeleverd?

Douchewagen-huren.nl zorgt dat de mobiele douchess vakkundig wordt aangesloten. Wij leveren daarbij de volgende benodigdheden aan:
-25 meter waterslang
-Stroomvoorziening (25m)
-Afvoerslang naar een putje (tot 25 meter)
-Zeep
-Wc papier

De mobiele badkamer bevat een douche en een toilet. Ook bevat het een bankje om je gemakkelijk om te kleden plus een kapstok voor uw kleding. De douche is ruim ingericht en de vloer is antislip zodat het de gevaren van uitglijden beperkt.

Een groot voordeel van de mobiele badkamers waar douchewagen-huren.nl gebruik van maakt is dat er geen gasflessen nodig zijn, dit in tegenstelling tot veel aanbieders. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Geen extra kosten in de vorm van gasflessen, en het is veiliger in gebruik. De boiler werkt namelijk op 220v stroom. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technieken is de Boiler (55 liter) snel warm en kan een doorsnee gezin er gemakkelijk gebruik van maken.

mobiele douches huren

Hoeveel kost een mobiele douche om te huren?

De prijzen beginnen al vanaf 110 euro exclusief de btw per week. Dat is als u de wagen meer dan 8 weken huurt. Kijk bij onze producten voor de exacte prijs variërend van het aantal weken dat u de douche huurt.

Mobiele badkamer huren

Onderstaand vindt u onze producten die we aanbieden als tijdelijke mobiele douchecabine. Neem een kijkje bij de producten, zie wat de kosten zijn en voeg ze toe aan de offerte. De offerte is vrijblijvend.

Wilt u ook een toiletwagen huren? Douchewagen-huren.nl is onderdeel van Smulders handelsonderneming. Zo bieden we luxe toiletwagens aan op Smulders Verhuur. Toiletwagen Brabant biedt VIP wagens aan en plaszuilen.