Mobiele badkamer verhuur

Mobiele badkamer verhuur

Mobiele badkamer verhuur gevestigd in Noord-Brabant. Bent u op zoek naar een tijdelijke sanitaire oplossing voor een verbouwing, een renovatie of een tijdelijke noodoplossing? Een mobiele badkamer is daarvoor ideaal. De mobiele badkamer is zeer gebruiksvriendelijk, u kunt het zelf zeer gemakkelijk aansluiten mocht dit nodig zijn.

 

Mobiele badkamer verhuur, wat zijn de voordelen?

Het huren van een mobiele badkamer heeft tal van voordelen. Het grootste voordeel is dat een douche en een wc verwerkt zit een een zeer compacte ruimte. Toch is de ruimte groot genoeg om in te bewegen. De mobiele badkamer is verder voorzien van de nieuwste boiler van 55 liter. Deze boiler is speciaal gemaakt om op 220v stroom te functioneren. Daarbij werkt deze boiler zeer snel. Als u de mobiele badkamer op de stroom aansluit dan kunt u binnen 10 a 15 minuten douchen. Het water blijft vervolgens warm totdat een doorsnee gezin heeft gedoucht. Verder beschikt de toilet over een ideale functie, namelijk een sanibroyeur, dit is een vermaler speciaal gemaakt voor mobiele toiletten. De vermaler slaat namelijk aan op een bepaald niveau van het waterlevel. Vervolgens wordt alles fijngemalen en kan het door een dunne slang van 2 cm worden afgevoerd na de dichtstbijzijnde afvoerput. Dit kan tot over 25 meter worden afgevoerd.

Mobiele Badkamer verhuur
Indeling mobiele badkamer verhuur

Mobiele badkamer verhuur, wat wordt er allemaal bijgeleverd?

Wij van douchewagen-huren.nl willen u zoveel ontzorgen in het huren van een mobiele badkamer. Dit betekent dat wij het totale plaatje leveren. Zo krijgt u voldoende wc papier meegeleverd, zonder meerprijs! Ook leveren wij 25 meter waterslang bij voor de aanvoer van het water van de mobiele badkamer. Verder leveren we nog 25 meter stroomkabel bij voor het aansluiten van de mobiele badkamer op de 220 volt stroom. Mocht u meer afstand nodig hebben voor water of stroom, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Dit is altijd te regelen mits het binnen normale afstanden blijft. Verder leveren we er nog zeep en handdoekjes bij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *