Douchewagen huren prijs

Douchewagen huren prijs

Douchewagen Huren Prijs

Douchewagen-huren-prijs

Douchewagen huren prijs per week.

Wilt u een mobiele badkamer huren? Wij bieden de mobiele badkamer aan tegen de scherpste tarieven van het land. De ideale tijdelijke oplossing voor uw verbouwing of overige werkzaamheden.

De prijzen voor de mobiele badkamers zijn afhankelijk van de duur van het gebruik. In het volgende schema wordt dit duidelijk:
Huren mobiele badkamer 1-4 weken: 130 euro ex de btw per week
Verhuur mobiele badkamer 4-8 weken: 115 euro ex de btw per week
Huren mobiele badkamer 8+ weken: 110 euro ex de btw per week

Mobiele badkamer standaard

De mobiele badkamer bevat een douche en een toilet. Ook bevat het een bankje om je gemakkelijk om te kleden plus een kapstok voor uw kleding. De douche is ruim ingericht en de vloer is antislip zodat het de gevaren van uitglijden beperkt.

Een groot voordeel van de mobiele badkamers waar douchewagen-huren.nl gebruik van maakt is dat er geen gasflessen nodig zijn, dit in tegenstelling tot veel aanbieders. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Geen extra kosten in de vorm van gasflessen, en het is veiliger in gebruik. De boiler werkt namelijk op 220v stroom. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technieken is de Boiler (55 liter) snel warm en kan een doorsnee gezin er gemakkelijk gebruik van maken.

mobiele badkamer Wasmachine

Wilt u een mobiele douches huren? Wij bieden de mobiele badkamer aan tegen de scherpste tarieven van het land. De ideale tijdelijke oplossing voor uw verbouwing of overige werkzaamheden. De voorraad van de mobiele badkamers is beperkt in het hoogseizoen in verband met camping verhuur en meer verbouwingen. We adviseren om zeker 3 weken voor de verbouwing contact op te nemen met ons.De badkamer bevat 1 douche, 1 toilet en een wasbak. Ook is er een was/droogcombinatie machine aanwezig. Ideaal als u door de verbouwing niet bij de wasmachine of droger kunt komen. De wasmachine/droogmachine zit standaard verwerkt in deze mobiele badkamer. Hij staat stevig vast zodat er bij trillingen niks kan gebeuren en de afvoer is aangesloten op de hoofdafvoer.

Douchewagen huren prijs

Lage prijzen

Douchewagen-huren biedt aantrekkelijke prijzen aan voor douchewagens. Vooral voor langere termijn verhuur.

Douchewagen huren prijs

Luxe van de douche

Alle mobiele badkamers van douchewagen huren zijn zeer luxe ingericht. Hierdoor is het niet erg om een tijdelijke douche te gebruiken

Douchewagen huren prijs

Door heel nL & Belgie

We leveren in geheel Nederland en België. We zijn erg flexibel en kunnen vaak binnen no time de douchewagen bij u afleveren.