Douchewagen huren, over ons.

Douchewagen huren.nl is gevestigd in Boxtel. We zijn sinds een aantal jaar actief in de verhuur van verschillende producten in de evenementen en verhuur sector. Douchewagens en mobiele badkamers zijn daar een onderdeel van. Het idee voor het verhuren van douchewagens en mobiele badkamers is vooral ontstaan door de hoge kosten die hiervoor in het verleden werden geoffreerd door de verhuursector.  Wij streven er dan ook naar om de hoogste mogelijke kwaliteit te leveren tegen aantrekkelijke tarieven voor de klant.

Wat verhuren we nog meer?

Douchewagens en mobiele badkamers is niet het enige wat ons bedrijf verhuurd. Douchewagen-huren.nl is namelijk onderdeel van Smulders Verhuur. Bent u toevallig op zoek naar verhuurproducten die wij ook leveren, neem dan onderstaand een kijkje.

  • Toiletwagen huren : Neem eens een kijkje op Smulders verhuur voor het assortiment van toiletwagens. Ook kunt u terecht op Toiletwagen huren in Brabant. Wij bieden en ruim assortiment toiletwagens aan. U kunt een toiletwagen huren voor een klein feestje van 100 personen maar ook tot 5000 personen kunnen we de sanitaire voorzieningen leveren
  • Frietwagen huren: Neem eens een kijkje op Frietwagen huren. Huur met of zonder personeel een frietwagen voor uw feest of partij. Voor een all in prijs, of alleen de losse huur van uw frietwagen.
Mobiele badkamer verhuur