douchewagen huren prijs

Douchewagen huren prijs

Douchewagen huren prijs

U wilt de prijs weten van het huren van een douchewagen. Wij zullen de prijzen onderverdelen in de mobiele badkamer, middelgrote douchewagen en de grote douchewagen. Douchewagen-huren.nl biedt de douchewagens aan tegen de voordeligste prijs van Nederland.

Mobiele badkamer prijs

De prijs van de mobiele badkamer is afhankelijk van de duur dat u de mobiele badkamer huurt. Het wordt per week steeds goedkoper naarmate u de mobiele badkamer langer huurt.

De prijzen voor de mobiele badkamers zijn afhankelijk van de duur van het gebruik. In het volgende schema wordt dit duidelijk:
-   Huren mobiele badkamer 1-4 weken: 120 euro ex de btw per week
-   Huren mobiele badkamer 4-8 weken: 100 euro ex de btw per week
-   Huren mobiele badkamer 8+ weken: 95 euro ex de btw per week

De mobiele badkamer wordt voor deze prijs vakkundig door ons aangesloten en vervolgens ook weer opgehaald. Mochten er problemen zijn dan staan we altijd voor u klaar en proberen we het probleem binnen een dag nog op te lossen.

Douchewagen huren prijs, douchewagen middel:

 

De prijs van de douchewagen middel is opgebouwd in het huren van de wagen per week. De prijs van de wagen per week bedraagt 255 euro exclusief de btw per week. Dit is tevens ook exclusief eventuele transportkosten. De douchewagen moet immers getransporteerd worden. De transportkosten zijn 0,50 cent per gereden kilometer berekend vanuit Boxtel ( noord brabant). Deze afstand vermenigvuldigd u maal 4 voor de totale prijs van het transport voor de douchewagen. Verder is de prijs ook eventuele gasflessen. Deze zijn 25 euro ex de btw per stuk.

douchewagen verhuur

Douchewagen huren prijs, douchewagen groot:

De grote douchewagen is wel wat duurder in de prijs, aangezien de techniek om deze wagen subliem te laten werken zeer prijzig is. U wilt immers op uw evenement gegarandeerd warm water voor uw gasten. Deze douchewagen zorgt daarvoor door alle moderne technologische snufjes.

De prijs van deze douchewagen bedraagt per weekend: 425 euro ex de btw. De prijs voor de douchewagen per week of weken is op aanvraag. Wij zullen hiervoor een passende prijs maken.

Douchewagen huren, waar kan deze geleverd worden?

In principe kan de douchewagen door geheel Nederland, België en in het westen van Duitsland geleverd worden. Wij zijn vooral actief in de provincies Noord Brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg. Onder andere in de volgende steden: Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Breda, Oosterhout, Oss, Woudenberg en Boxtel


Douchewagen Verhuur

Douchewagen Verhuur

Douchewagen verhuur? Bij Douchewagen-huren.nl bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende type’s douchewagens aan voor de verhuur. Van kleine douchewagens in de vorm van een mobiele badkamer tot douchewagens met 8 douches voor evenementen, bedrijfsfeesten en campings.

Douchewagen verhuur, voor welke doeleinden?

Douchewagens worden ingezet voor verschillende evenementen. Denk hierbij aan verschillende sportevenementen zoals 5 tegen 5 toernooien of volleybal evenementen. Ook worden douchewagens veel ingezet voor campings of op festivals waarbij de gasten op de camping slapen. Een douchewagen is dan de ideale oplossing om gasten te voorzien van hygienische douche gelegenheden. Uit ervaring zijn de gasten van de festivals of gasten op sportevenementen hier heel dankbaar voor. De douchewagens zijn alle voorzien van de nieuwe technieken. Al de wagens zijn nog geen 3 jaar oud.  Verder zijn de douchekoppen uitgerust met waterbesparende maatregelen, dit scheelt tot wel 50% aan waterbesparing.

Douchewagen verhuur, wat voor type’s zijn er?

Allereerst hebben we een douchewagen in de vorm van een mobiele badkamer. Deze douchewagen is voorzien van 1 douche en 1 toilet. De wagen is verder uitgerust met allerlei luxe opties. Zoals ventilatie, een vermalerpomp bij de wc waardoor de afvoer slecht 3 centimeter dik is. Verder beschikt de douchewagen over een omkleed bankje een kapstok en een douchegordijn. Toiletpapier wordt gratis bijgeleverd

Douchewagen met 4 douches. Een douchewagen uitgevoerd met 4 douches biedt meer capaciteit voor de gasten. De mobiele badkamer is uitgerust met geisers die worden aangestuurd door propaan gasflessen. Verder is er ook een omkleed gelegenheid voor de gasten inclusief een wasbak om jezelf op te frissen.

Douchewagen met 8 douches. Deze douchewagen heeft maar liefst 8 douches en kan een grote capaciteit bieden aan de gasten van uw feest of festival. Verklein de wachtrijen door het inzetten van deze douchewagen. Elke douche biedt ook een omkleed gedeelte voor de gasten. Verder zijn de douches aangestuurd door vele geisers om het water continue op peil te houden. Let op dat de waterdruk naar de wagen toe genoeg is voor de hoeveelheid water die wordt afgenomen op de piekpunten.

 

Douchewagen verhuur, vragen of opmerkingen?

Bezoek onze contactpagina om een vraag te stellen voor de douchewagen.


Mobiele badkamer verhuur

Mobiele badkamer verhuur

Mobiele badkamer verhuur gevestigd in Noord-Brabant. Bent u op zoek naar een tijdelijke sanitaire oplossing voor een verbouwing, een renovatie of een tijdelijke noodoplossing? Een mobiele badkamer is daarvoor ideaal. De mobiele badkamer is zeer gebruiksvriendelijk, u kunt het zelf zeer gemakkelijk aansluiten mocht dit nodig zijn.

 

Mobiele badkamer verhuur, wat zijn de voordelen?

Het huren van een mobiele badkamer heeft tal van voordelen. Het grootste voordeel is dat een douche en een wc verwerkt zit een een zeer compacte ruimte. Toch is de ruimte groot genoeg om in te bewegen. De mobiele badkamer is verder voorzien van de nieuwste boiler van 55 liter. Deze boiler is speciaal gemaakt om op 220v stroom te functioneren. Daarbij werkt deze boiler zeer snel. Als u de mobiele badkamer op de stroom aansluit dan kunt u binnen 10 a 15 minuten douchen. Het water blijft vervolgens warm totdat een doorsnee gezin heeft gedoucht. Verder beschikt de toilet over een ideale functie, namelijk een sanibroyeur, dit is een vermaler speciaal gemaakt voor mobiele toiletten. De vermaler slaat namelijk aan op een bepaald niveau van het waterlevel. Vervolgens wordt alles fijngemalen en kan het door een dunne slang van 2 cm worden afgevoerd na de dichtstbijzijnde afvoerput. Dit kan tot over 25 meter worden afgevoerd.

Mobiele Badkamer verhuur
Indeling mobiele badkamer verhuur

Mobiele badkamer verhuur, wat wordt er allemaal bijgeleverd?

Wij van douchewagen-huren.nl willen u zoveel ontzorgen in het huren van een mobiele badkamer. Dit betekent dat wij het totale plaatje leveren. Zo krijgt u voldoende wc papier meegeleverd, zonder meerprijs! Ook leveren wij 25 meter waterslang bij voor de aanvoer van het water van de mobiele badkamer. Verder leveren we nog 25 meter stroomkabel bij voor het aansluiten van de mobiele badkamer op de 220 volt stroom. Mocht u meer afstand nodig hebben voor water of stroom, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Dit is altijd te regelen mits het binnen normale afstanden blijft. Verder leveren we er nog zeep en handdoekjes bij.  Ook kunt u uw kleding gemakkelijk ophangen in de mobiele badkamer, er is namelijk op twee plaatsen gebruik gemaakt van kledinghaken.

Mobiele badkamer verhuur, de kosten van het huren van een mobiele badkamer?

Mobiele badkamerverhuur, de kosten zijn als volgt:

De prijzen voor de mobiele badkamers zijn afhankelijk van de duur van het gebruik. In het volgende schema wordt dit duidelijk:
-   Huren mobiele badkamer 1-4 weken: 120 euro ex de btw per week
-   Huren mobiele badkamer 4-8 weken: 100 euro ex de btw per week
-   Huren mobiele badkamer 8+ weken: 95 euro ex de btw per week

Bovenop de prijzen van de huur komen nog transportkosten. Dit is afhankelijk waar u zich bevindt in Nederland of België. We berekenen 0,50 cent per gereden kilometer, berekend vanuit Boxtel.

Mobiele badkamerverhuur, in welke gebieden van Nederland kunt u badkamer huren?

Wij zijn actief door geheel Nederland en in het Noorden van België. In de volgende gemeentes zijn we onder andere actief.

Liempde, Boxtel, Schijndel, Sint michielsgestel, Schaijk, Esbeek, Elshout, Beuningen, Essen, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda, Bergen op Zoom , Amersfoort, Bilthoven, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Eersel, Nuland, Rosmalen, Oss, Vught, Best, Someren, Son en Breugel en Waalre.

Logo douchewagen huren
Douchewagen huren .nl

Vraag via deze link gemakkelijk een offerte aan! Offerte aanvragen

 

Voor het huren van andere producten: Verhuur overige producten